..................................* Διαδικτυακές σελίδες για τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα... *

~~

......................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Το «Βήμα του Πολίτη»

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Κατάπτυστο γράμμα-πρόκληση των επικυρίαρχων διεθνών τοκογλύφωνΚαι κάνετε αυτό που πρέπει. Απομακρύνετε χθές από τις γραμμές του Λαικού μας αγώνα τους συμβουλάτορες της συμφοράς, τους τυχοδιώκτες των συμβιβασμών που μας πλησιάζουν και τους αμφίβολης προέλευσης όψιμους .. αριστερούς και ετοιμαστείτε απο αύριο το βράδυ να δώσουμε όλοι μας, ο Λαός, τις μάχες που έρχονται χωρίς το παραμικρό πισωγύρισμα για τη λευτεριά και την αξιοπρέπεια.
Βλέπετε τι γίνεται γύρω μας ..
stopcartel NewsdeskΕπιστολή - πρόκληση της Bild προς τους 'Ελληνες ψηφοφόρους
- Αύριο έχετε εκλογές - Επιλογές όμως δεν έχετε ..


Σε οξύ και ειρωνικό, σε πολλά σημεία, τόνο, η γερμανική ταμπλόιντ Bild, απευθύνει μέσα από τις σελίδες της επιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους και στα ελληνικά και στα γερμανικά. 
Με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild, από ανησυχία για την Ευρώπη», η εφημερίδα Bild σημειώνει εισαγωγικά ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου »κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».

Ιδού η προκλητική επιστολή της Bild: 
Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. Η Bild λέει: Είναι στο χέρι σας.Έχει διαφορά. Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.
 Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής:. Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, ΟΙ Γερμανοί και ΤΑ υπόλοιπα κράτη Που έχουν το ΕυρώΙ Οι Γερμανοί δεν το θεωρούν αστείο, παρόλα αυτά ότι, στην Ελλάδα τους βρίζουν Ναζί. Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία - θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.

 Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας. Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το χετε καταλάβει ακόμα. 
Φιλικά, η BILD σας.

___________________________
 πηγη bankingnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου