..................................* Διαδικτυακές σελίδες για τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα... *

~~

......................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Το «Βήμα του Πολίτη»

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Φτιάχνουν Καιάδες για το Χαμόγελο του Παιδιού και τα παιδικά χωριά SOS!

Ο Καιάδας στην αρχαία Σπάρτη

Η πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων ημερών είναι αυτή. Το υπουργείο Εργασίας είναι έτοιμο να κλείσει το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλες ΜΚΟ που πραγματικά στηρίζουν τα παιδιά, δίνοντάς τους μια κλωτσιά στον δρόμο κι ακόμα παραπέρα.


Ενώ σφυρίζουν οι μίζες (κυρίως αυτές που δεν έχουν αποκαλυφθεί), στο υπουργείο Εργασίας ετοιμάζουν δύο νομοθετήματα.
Το ρεζουμέ είναι η ελάχιστη υποχρέωση να ξεχάσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού, τα παιδικά χωριά SOS, την Κιβωτό του Κόσμου, για να επικρατήσει η κιβωτός των Αχρήστων στη Βουλή.
Παλιά είχαμε τον Καιάδα. Τώρα πρέπει κατασκευαστούν πολλοί Καιάδες για όλα αυτά τα παιδάκια.
Μην υπάρχει αμφιβολία ότι θα γίνουν σύντομα. Ένα σπρωξιματάκι και κάτω. Ησυχάζουν κι αυτοί και οι υπουργούντες. Το χαμόγελο της ΝΟΥΔΟΥ.
Ο υπουργός θα παρκάρει σήμερα κάτω από το υπουργείο του, θα κλείσει τις διαβάσεις των ΑμεΑ και θα ανεβεί πάνω για να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον Καιάδα, το Χαμόγελο του Παιδιού, τα παιδικά χωριά SOS και την Κιβωτό του Κόσμου.
Αν είναι να κάνουμε Κιβωτό του Κόσμου, καλύτερα να κάνουμε μεγάλη Κιβωτό να χωρέσουν οι 300 της Βουλής και οι διορισμένοι τους. Θα τους χρειαστεί κάποτε.
Ο Καιάδας είναι σχεδόν έτοιμος. Τα παιδάκια είναι στο χείλος του γκρεμού. Ένα ελαφρό σπρωξιματάκι τους χρειάζεται .
Μα, πόσο μακάκες είναι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου