..................................* Διαδικτυακές σελίδες για τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα... *

~~

......................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Το «Βήμα του Πολίτη»

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελίες Λαφαζάνη: “Ο ΟΠΑΠ πωλήθηκε με δανεικά, τσάμπα”

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ   

 


"Θα γίνει επανεξέταση όλων των συμβάσεων με στόχο την επαναφορά όλων των επιχειρήσεων στο δημόσιο" τόνισε ο Π. Λαφαζάνης, ενώ επανέλαβε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους

Σε σοβαρές καταγγελίες για τις κρατικές συμβάσεις, προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Β’ Πειραιά, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1
Ειδικότερα, ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, έκανε λόγο για «εξευτελισμό» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι « επωλήθη με δανεικά. Τσάμπα». Παράλληλα προανήγγειλε ότι θα γίνει επανεξέταση όλων των συμβάσεων με στόχο την επαναφορά όλων των επιχειρήσεων στο δημόσιο.
Επίσης, ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας για το χρέος σημείωσε «Η θέση μας για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους παραμένει στο ακέραιο ανέφερε και πρόσθεσε πως « ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει με πάθος αυτή τη διαγραφή και σημείωσε πως όλοι πρέπει να σεβαστούν την όποια απόφαση του ελληνικού λαού από Δευτέρα και οι δανειστές μας».
Ερωτηθείς για το ποια πρόσωπα θα χρησιμοποιηθούν σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχουν άποψη και γνώμη για το σχηματισμό της κυβέρνησης αλλά βεβαίως την τελική απόφαση θα πάρει ο πρωθυπουργός».

_________________
http://www.7imeres.gr
http://kathe-mera-net.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου